Eerdere winnaars


2017

Winnaar van de Verkiezing van de Communicatieman/vrouw van het Jaar 2017 is Wim van der Weegen (hoofd Bestuurlijke Zaken, Advies en Communicatie van de Onderzoeksraad voor Veiligheid).
“Van der Weegen was de motor en inspirator achter de geslaagde communicatie van het eindrapport over de crash van vlucht MH17. Hij zette doordacht en strak geregisseerd de Onderzoeksraad voor Veiligheid weer nadrukkelijk op de kaart. Dat deed hij op zijn eigen manier: overtuigend, ingetogen en zelf op de achtergrond”, aldus de jury.

De andere twee finalisten waren Corine van Impelen (hoofd communicatie Naturalis) en Klaas Kregel (voormalig communicatieadviseur bij Domesta).

Winnaar CommunicatieTalent van het Jaar 2017 is Laura Peels (freelance communicatiespecialist en voorheen werkzaam bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu).
“Als het om communicatie gaat, heeft Laura Peels met een door haarzelf samengesteld team haar stempel gedrukt op de Nationale Klimaattop van het ministerie van I&M. Ze heeft laten zien dat ze met een brede kijk op stakeholders out of the box durft te denken en dat ze haar ideeën weet om te zetten in een vernieuwende aanpak”, aldus de jury.

De andere twee finalisten waren Florence Meesters (Dialoogmanager bij ABN AMRO) en Kelly Verdonk (Customer Success Manager bij ORTEC for Communications).

 

Voorgaande jaren

Winnaars 2017

Wim van der Weegen

Wim van der Weegen

Meer lezen

Hoofd Bestuurlijke Zaken, Advies en Communicatie bij Onderzoeksraad voor de Veiligheid

Laura Peels

Laura Peels

Meer lezen

Freelance communicatiespecialist, voorheen werkzaam bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu