Programma


De live talkshow op 16 juni

Pauline de Wilde presenteert op 16 juni de talkshow Communicatieverkiezingen 2020. En maakt de winnaars van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van 2020 bekend. Daarnaast gaat Pauline gaat tijdens deze live show met Bartho Boer, Chief Corporate Communications & CSR bij KPN, en Anja Sinnema, Hoofd corporate communicatie bij Politie Nederland in gesprek over communicatie, vertrouwen en gedrag. En hebben we het over de uitdagingen op het vlak van interne- en externe communicatie en leiderschap bij KPN en de Politie. Want hoe zorg je met communicatie in deze tijd voor vertrouwen in de organisatie? Hoe stimuleer je het juiste gedrag, van burger, consument en je eigen medewerkers?

Kijk op 16 juni tijdens jouw lunchpauze live mee van 12:00 – 13:00 uur naar de bekendmaking van de winnaars van de Communicatieverkiezingen én volg een bijzonder gesprek tussen Anja Sinnema en Bartho Boer onder leiding van Pauline de Wilde. Schrijf je gratis in om deze talkshow niet te missen.

Bekijk de livestream

 

Finalisten

Nieuwsgierig naar de finalisten? Bekijk hier hun case en breng op jouw favoriet je stem uit! Dit is mogelijk van 1 tot en met 12 juni.

Stem op je favoriet

Sprekers

Bartho Boer

Bartho Boer

Meer lezen

Chief Corporate Communications & CSR bij KPN

Anja Sinnema

Anja Sinnema

Meer lezen

Hoofd corporate communicatie bij Politie